TANDEN BLEKEN

Hoe werkt de behandeling?

Wij werken met een uniek wereldwijd gepatenteerd Pre-Filled Teeth Whitening systeem waarin de mondbitjes al gevuld zijn met een unieke samengestelde
whitening gel en waarin je op een comfortabele wijze een resultaat haalt van
4 tot 15 tinten lichter in slechts 30 minuten.

We hebben de blauwe gel dit is ook gelijk de sterkste gel, blauw is namelijk de tegen kleur van geel.
Dus mocht u hele gele tanden hebben dan is deze keuze perfect voor u.
Deze doet niet alleen de tanden opschonen maar de gel haalt ook gelijk het gele van u tanden af.

Ook werken deze producten op vullingen, kronen en kunstgebitten.

Is de behandeling veilig?

Wij werken uitsluitend met een unieke peroxidevrije wereldwijde gepatenteerde Teeth Whitening formule. Deze is veilig en geschikt voor gevoelige tanden en kan probleemloos herhaald worden.

Hoe licht worden mijn tanden?

Na een Teeth Whitening behandeling met de unieke formule, kunnen jouw tanden  4 tot 15 tinten lichter worden in slechts 30 minuten. Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur en dikte van het tandbeen bepalen voornamelijk de kleur van een tand of kies, het glazuur is vrijwel doorzichtig. De kleur van het tandbeen is erfelijk bepaald, waardoor de één wittere tanden heeft dan de ander. Over het algemeen zijn hoektanden van nature iets geler van kleur. Dit komt omdat de laag tandbeen van de hoektanden dikker is. Door veranderingen in het tandbeen kunnen verkleuringen aan tanden en kiezen optreden.

Wat is belangrijk na een behandeling?

Na een Teeth Whitening behandeling is het belangrijk om op te letten wat u de komende 24 uur eet & drinkt. De tanden zijn bevattelijker voor kleurstoffen
( geen sigaretten, koffie, thee, rode wijn, cola of rode sauzen ). Wij adviseren om na een Teeth Whitening behandeling alleen maar water of melk te drinken voor de komende 3 uur ( dus eet vooraf ).

Prijzen :

Blauwe gel 30min  €49,95

20 min extra bijboeken €10,00