SEMI PERMANENTE MAKE-UP
WENKBRAUWEN

Voorafgaand aan de behandeling doen wij een intake en bespreken wij al jou wensen. Wat kan je wel en wat kan je niet verwachten van de powder brows. Vervolgens starten we met het schoonmaken en stylen van je natuurlijke wenkbrauw, zodat ze in topvorm zitten zodra we de PMU starten.
Daarna beginnen we met het afmeten en aftekenen van je wenkbrauwen, dit doen wij zorgvuldig en nemen goed de tijd hiervoor. Daarbij bespreken we ook de kleur van de wenkbrauwen. Als de getekende vorm en kleur is goed gekeurd dan gaan wij pas starten met het zetten van de wenkbrauwen.
De behandeling is niet geheel pijnloos. De behandeling duurt in totaal 3 uur. Bij de powder brow techniek worden de wenkbrauwen volledig in geschaduwd. Met deze techniek wordt er op een subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen hebt gepoederd. De wenkbrauwen beginnen licht bij de aanzet en worden donkerder naar het uiteinde toe. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller, strakker en toch heel natuurlijk.

Deze techniek wordt toegepast met een speciaal pmu apparaat. De pigmenten worden met een dunne naald in de lederhuid gepigmenteerd.
Na 6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en zal je merken dat de kleur is terug gelopen, dit is het moment dat je terug komt voor je nabehandeling. Bij de nabehandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur. Deze behandeling duurt gemiddeld 1,5 a 2 uur.

 

Prijslijst
Powderbrowsincl. een nabehandeling 6 a 8 weken€ 285,00
Touch-upbinnen 3 maanden€ 55,00
Touch-upbinnen 6 maanden€ 85,00
Touch-upbinnen 12 maanden€ 145,00
Touch-upbinnen 24 maanden€ 185,00

Voordelen van powderbrows :

  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Natuurlijk poeder effect maar kan ook wat intensiever aangebracht worden
  • Geen littekens
  • Bijna geen roodheid/zwelling
  • Wakker worden met de perfecte wenkbrauwen
  • Geen kale plekken in de wenkbrauwen
  • Mooi zichtbaar resultaat 1 tot 2 jaar