BROW TREATMENTS

Intake

Ieder mens is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen wensen voor de perfecte brow. Beauty by Francis bespreekt jouw wensen en mogelijkheden in een uitgebreide intake, zodat wij de behandeling kunnen afstemmen op jouw doel. Hierbij wordt er netjes de formulier met informatie besproken en ondertekend.

Kleuren

Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen altijd geverfd met een speciale henna, ongeacht de haarkleur. Doordat hierdoor ook de kleinste en lichtste haartjes zichtbaar worden, komen de wenkbrauwen voller over. Niet iedereen heeft evenveel donshaar, waardoor dit effect per persoon kan verschillen. Wij mengen de kleur altijd persoonlijk, afgestemd op jouw wensen en haarkleur. De kleuring blijft gemiddeld 2 tot 3 weken mooi op de huid en 4 tot 6 weken mooi op de haartjes, waarna hij geleidelijk vervaagd. (hierbij hoef je de eerste paar weken vrij wel niks meer bij te tekenen)

Verven

Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen altijd geverfd met een wenkbrauw verf, ongeacht de haarkleur. Doordat hierdoor ook de kleinste en lichtste haartjes zichtbaar worden, komen de wenkbrauwen voller over. Niet iedereen heeft evenveel donshaar, waardoor dit effect per persoon kan verschillen. Wij mengen de kleur altijd persoonlijk, afgestemd op jouw wensen en haarkleur. De kleuring blijft gemiddeld 2 tot 3 weken mooi op de haartjes, waarna hij geleidelijk vervaagd.

Shapen

Tijdens de behandeling wordt de wenkbrauw door middel van speciale meetpunten afgetekend in jouw gezicht.

Harsen

Wij gebruiken een milde hars van het merk PHD deze is hypoallergeen en is geschikt voor de gevoelige huid. Indien nodig maken wij gebruik van een speciale beschermlaag onder de hars om de huid optimaal te beschermen. (complicaties zijn nooit uitgesloten).

Epileren

Als laatst epileren wij de haartjes die zijn overgebleven voor het beste resultaat!

Knippen

Door het recht knippen van de wenkbrauw, perfectioneren wij jouw ideale wenkbrauw.

Stylen

Achteraf wordt je wenkbrauw gestyled. Door middel van uitleg en advies kun je dit gemakkelijk thuis zelf doen.

Prijslijst Brow Treatments

Wenkbrauw verven + modeleren  €22,00
* Intake + verven + harsen + epileren 20min *
Henna brow treatment €30,00
* Intake + henna + shapen + harsen + epileren + knippen + stylen 60min *

 

Combideals:

Combineer je de Henna brow treatment met je wimper behandeling
dan krijg je € 10,00 korting.

Combineer je de wenkbrauw verven + modeleren met je wimper behandeling
dan krijg je € 5,00 korting.